Sonos: ‘iPad App in de maak’

5 reacties

Wie het eerder door OMT geteste Sonos systeem in huis heeft zal waarschijnlijk al een oogje op de iPad hebben. Het apparaat heeft namelijk potentie als ideale drager voor de Sonos Controller software waarmee het systeem bediend wordt. Nu bestaat de controller al voor Mac, PC, iPhone en als stand-alone apparaat, maar het formaat van de iPad biedt nieuwe mogelijkheden.

Gelukkig is het kwartje ook al gevallen bij de ontwikkelaars bij Sonos. Vandaag bevestigde het bedrijf via Twitter later dit jaar uit te zullen komen met een aparte Sonos Controller App voor de iPad. De huidige iPhone-App werkt ook prima op de iPad, maar een eigen App kan optimaal gebruik maken van het grote scherm. Ondergetekende kan nú al bijna niet wachten… ook niet op die iPad.

Reacties

5 reacties
 • Profielfoto
  Vaarkamp

  heb je al een iPad dan , koen ?

  omdat je niet wachten kan zeg je:p

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  :lol: Goed punt, heb er nog een halve zin aan toegevoegd.

 • Profielfoto
  iNsane

  Er is vast een hele leuke toepassing te bedenken voor de iPad, maar sleep je niet liever je iPhone (of iPod touch) van kamer naar kamer? Die houd je toch al continu binnen handbereik. Tenminste, ik wel.

 • Profielfoto
  63743 Master

  Dacht ik ook al!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Hie is het eigenlijk met Apple’s eigen Remote?

  Is daar al een fijne iPad-versie van?