Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 april 2010

Sonos: ‘iPad App in de maak’

Wie het eerder door OMT geteste Sonos systeem in huis heeft zal waarschijnlijk al een oogje op de iPad hebben. Het apparaat heeft namelijk potentie als ideale drager voor de Sonos Controller software waarmee het systeem bediend wordt. Nu bestaat de controller al voor Mac, PC, iPhone en als stand-alone apparaat, maar het formaat van de iPad biedt nieuwe mogelijkheden.

Gelukkig is het kwartje ook al gevallen bij de ontwikkelaars bij Sonos. Vandaag bevestigde het bedrijf via Twitter later dit jaar uit te zullen komen met een aparte Sonos Controller App voor de iPad. De huidige iPhone-App werkt ook prima op de iPad, maar een eigen App kan optimaal gebruik maken van het grote scherm. Ondergetekende kan nú al bijna niet wachten… ook niet op die iPad.

Reageer op artikel:
Sonos: ‘iPad App in de maak’
Sluiten