RTL Gemist op de iPad en iPhone 3Gs

19 reacties

Onze collega’s van iPad Planet hebben ontdekt dat RTL Gemist op internet voortaan ook via de iPad geraadpleegd kan worden. Terwijl veel bezitters van de iPad met smart wachten op een iPadapplicatie van Uitzending Gemist, heeft RTL haar video’s toegankelijk gemaakt voor gebruikers van de iPad. Op de webpagina http://www.rtl.nl/service/gemist/device/ipad/feed/index.xml zijn gemiste programma’s in hoge resolutie te bekijken. Het aanbod op de speciale pagina is erg groot, er kan tot 6 dagen worden teruggekeken. De video’s zijn ook te bekijken op de iPhone 3Gs. De beschikbare programma’s worden snel bijgewerkt, het Ontbijtnieuws van vanmorgen is bijvoorbeeld al te bekijken. Het terugkijken van de programma’s is gratis. De video’s op Uitzending Gemist zijn niet op de iPad te bekijken. De ‘Gemist’ app voor de iPhone is wel te gebruiken op de iPad, het beeld hiervan is echter niet geoptimaliseerd voor het grote scherm van de iPad.

Reacties

19 reacties
 • Profielfoto
  KarelWillem

  Ik heb nog niet op de 3G geprobeerd. Ik kan me niet voorstellen waarom het daar niet zou werken. Maar op de 3Gs werkt het i.i.g. uitstekend.
  Ik had de uitslag van X-factor nog niet gezien; nu dus wel.

 • Profielfoto
  Ikreisrond

  Cool, dan kan ik mezelf in Wipeout overal laten zien, mits het ook op de 3G werkt…:cool:

 • Profielfoto
  Predator

  Cool, helaas is mijn internet niet snel genoeg om het goed af te spelen. Iemand een idee hoe groot de bestanden zijn?

 • Profielfoto
  excel20

  Cool, helaas is mijn internet niet snel genoeg om het goed af te spelen. Iemand een idee hoe groot de bestanden zijn?

  xfactor van vorige week is 1047 MB

 • Profielfoto

  van morgen moest ik voor sommige programma’s €0,25 betalen. Hoe zit dat?

 • Profielfoto
  Anth

  van morgen moest ik voor sommige programma\’s €0,25 betalen. Hoe zit dat?

  Omdat je waarschijnlijk naar m.rtlgemist.nl bent gegaan in plaats van bovengenoemde link? Andere verklaring heb ik er niet voor..

 • Profielfoto
  GForce85

  jaaaaah! eindelijk. nu de sbs groep nog en klaar is kees. ik hoef nooit meer thuis te blijven voor een programma!

 • Profielfoto
  svan

  Belachelijk dat Uitzending Gemist nog niet goed werkt op de iPad. En dat terwijl er toch zeker al een paar honderd iPads in Nederland zijn! :sarcastic:

 • Profielfoto
  Maverick9898

  Ik kreeg net een mailtje van Steve: “I think it’s spelled 3GS”
  ;):p ;).

 • Profielfoto
  vincentvega

  ik heb net via deze link op mijn iMac gekeken
  http://www.rtl.nl/service/gemist/device/ipad/feed/index.xml
  weet iemand of het mogelijk is en hoe om dit full screen te bekijken?

 • Profielfoto
  Dick de Roos

  Het kan altijd met cmd en +.
  Of gewoon met een aaipet. Altijd goed voor een extra feeling.

 • Profielfoto
  Delars

  Werkt super! Alleen is lang niet alles gratis, veel uitzendingen kosten 25 cent nu.

 • Profielfoto
  Snurpy

  Wifi verbinding is wel vereist, want onder 3G kun je eerst een half uur bufferen.:(

 • Profielfoto
  KarelWillem

  …veel uitzendingen kosten 25 cent nu.

  Ik zit me helemaal suf te klikken, maar ben ze nog niet tegen gekomen. Noem eens een betaald voorbeeld?

 • Profielfoto
  rainiervanes1

  Het werkt super! Ook op mijn iPod Touch. Geweldig, RTL!:D

 • Profielfoto
  petersmitch

  http://www.rtl.nl/service/gemist/device/ipad/feed/index.xml werkt op mijn iPad (16 GB WiFi) helemaal niet. Kan de link openen maar als ik vervolgens op een programma klik dat ik wil terugkijken krijg ik een zwart scherm, en daar blijft het bij.
  Kan iemand mij helpen?

 • Profielfoto
  beijer81

  Nu heb ik een iPhone 3GS mAar kan ik geen programmas bekijken als ik via de bovenstaande link naar RTL gemist ga. Het probleem is dat ik geen video kan afspelen in silverlight. Kan iemand me hier meer over vertellen… Gr. Bb

 • Profielfoto
  dijkie

  Ik heb het ook met mijn iphone 4.
  Sinds rtl is overgegaan op rtl xl gemist werkt het denk ik niet meer.
  Helaas