Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 4 april 2010

Paaseitjes en een iPad zoeken met Appie

Paaseieren zoeken in de tuin is echt zó 2009. Wie een beetje met z’n tijd meegaat doet dat tegenwoordig natuurlijk gewoon op z’n iPhone of iPod touch! Albert Heijn heeft stiekem 5 nieuwe ‘easter eggs’ verstopt in het boodschappenlijst van de App Appie. Onder het mom ‘Grappie van Appie‘ is het de bedoeling dat je op zoek gaat naar deze ‘paaseitjes’. Als je er één gevonden hebt kan je ‘em insturen. Albert Heijn stuurt je dan een heus iPhone-voetje op. Handig voor bij het koken!

Het Paasplezier houdt daarmee nog niet op! De snoodaards uit Zaandam hebben ook nog een gouden voetje verstopt, ergens in een Albert Heijn filiaal. Wie ‘em als eerste vindt wint een heuse iPad! Makkelijk zal het zoeken echter niet zijn. Er wordt maar één cryptische omschrijving gegeven:

In de Appie in Appie staat waar het voetje achterin het schappie staat van een grappie in Appie. Snappie?

Gelukkig is het betreffende filiaal op eerste Paasdag gesloten, dus je hebt nog even de tijd om het raadsel te ontcijferen. Ondertussen houdt de Zaanse Paashaas je via Twitter op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Heb jij de easteregges in Appie al gevonden?

Reageer op artikel:
Paaseitjes en een iPad zoeken met Appie
Sluiten