One More Thing 2: een week later

Het nieuwe One More Thing bestaat vandaag precies een week maar we zijn nog lang niet klaar. We hebben je de afgelopen week gevraagd om ons te helpen met het vinden van bugs, het spuien van verzoeken en het geven van je ongezouten mening. Dat hebben we geweten. Honderden mails zijn binnengekomen van OMT leden met heel veel goede tips om de site nog beter te maken.

Over het algemeen was de feedback voorzichtig tot zeer positief al wist het nieuwe OMT niet iedereen meteen te bekoren. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het oplossen van bugs en waar mogelijk het implementeren van de eerste feature-ideeën die zijn aangedragen door OMT’ers. Hopelijk weten we hiermee nog meer bezoekers enthousiast te maken voor het nieuwe OMT.

In het forum Mededelingen vind je een lijst met de belangrijkste bugs en feature-requests waaraan met prioriteit gewerkt wordt.

Reageer op artikel:
One More Thing 2: een week later
Sluiten