OMT 2 komt op stoom

Alle begin is moeilijk, daar zijn wij bij OMT en onze webbouwers de afgelopen dagen achtergekomen. Nadat de nieuwe website op 1 april ‘live’ ging bleek het onmogelijk om online te blijven door een reeks van bugs en onvoorziene gebeurtenissen, samen met de massale toestroom van bezoekers. Inmiddels werken vele handen aan een oplossing van de problemen. Het is gelukt om het grootste deel van OMT weer online te krijgen. Alleen de zoekfunctie in het forum werkt op dit moment nog niet. Deze komt zo snel mogelijk weer online, zij het in eerste instantie met beperkte functionaliteit.

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen die ons gesteund heeft de afgelopen dagen ontzettend te bedanken. Het was hartverwarmend om te zien hoe er vanuit de OMT community massaal hulp werd aangeboden bij het oplossen van problemen. Ook de steunbetuigingen die binnenkwamen herinnerden ons eraan voor wie we het allemaal doen: al die tienduizenden OMT bezoekers. Bedankt!

OMT 2 is nog niet af. We blijven de komende maanden bugs fixen, wijzigingen doorvoeren en nieuwe functies toevoegen. Wel hebben we jouw hulp daarbij nodig. Laat ons weten wat jij van OMT vindt en wat er nog verbeterd kan worden. Hiervoor stellen we het adres [email protected] open. Maak in het onderwerp duidelijk waar je ons om mailt door een van de volgende termen te gebruiken:

  • #bug (voor bugmeldingen, zaken die zouden moeten werken maar dat niet of niet goed doen)
  • #request (voor functionaliteit die je mist in de nieuwe site)
  • #mening (om je mening te spuien over de nieuwe layout, functies etc)

Dus, deel je mening en help ons om het nieuwe OMT nog beter te maken.

Reageer op artikel:
OMT 2 komt op stoom
Sluiten