Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 april 2010

Nieuwe MacBook Pro modellen lekken uit

Na eerdere berichten lijkt een update voor de MacBook Pro bijna een feit te zijn. De website MacRumors komt tot die conclusie na een tip dat computerwinkel Micro Center de modelnummers voor drie nieuwe Mac laptops in hun inventarissysteem heeft gezet.

Vermoedelijk gaat het om vier MacBook Pro’s: één 17 inch en drie 15 inch modellen. De genoemde verkoopprijzen zijn $100 hoger voor het 15 inch instapmodel, gelijk voor het tussenmodel en $100 goedkoper voor het topmodel 15 inch MacBook Pro. De 17 inch versie zou zelfs $ 200 goedkoper worden, zo blijkt uit de cijfers van Micro Center. Afgaand op eerdere geruchten zou het instapmodel Intel’s i5 processor krijgen terwijl de andere modellen met i7 processors uitgerust worden.

Wanneer de modellen uitkomen is niet bekend, maar MacRumors gaat er vanuit dat het een kwestie van dagen is, ook omdat andere winkels inmiddels de zelfde modelnummers in hun systemen hebben staan.
Ben jij van plan de nieuwe MacBook Pro te kopen?

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBook Pro modellen lekken uit
Sluiten