PfBee
PfBee Nieuws 6 april 2010

Jouw iPad met de hand bezorgd?

Net als bij de lancering van de iPhone staan er inmiddels al weer honderden iPad’s te koop op eBay. Over het algemeen gaat het om slimme Amerikanen die hopen een leuk zakcentje bij te verdienen door de tablet met een markup van enkele honderden dollars te verkopen aan Apple-fanaten in het buitenland.

Maar als je er zo een besteld zul je nog altijd een paar dagen moeten wachten totdat het pakketje bij jou op de deurmat valt. Voor dit probleem heeft eBay gebruiker thejamesg een oplossing gevonden. Voor het luttele bedrag van $10.000 is hij namelijk bereid om jouw iPad met de hand te bezorgen op een vliegveld waar dan ook ter wereld. Natuurlijk is een vlucht naar de VS plus een iPad een stuk goedkoper maar dit is in ieder een heel originele manier om je iPad aan te schaffen.

Reageer op artikel:
Jouw iPad met de hand bezorgd?
Sluiten