Jouw iPad met de hand bezorgd?

12 reacties

Net als bij de lancering van de iPhone staan er inmiddels al weer honderden iPad’s te koop op eBay. Over het algemeen gaat het om slimme Amerikanen die hopen een leuk zakcentje bij te verdienen door de tablet met een markup van enkele honderden dollars te verkopen aan Apple-fanaten in het buitenland.

Maar als je er zo een besteld zul je nog altijd een paar dagen moeten wachten totdat het pakketje bij jou op de deurmat valt. Voor dit probleem heeft eBay gebruiker thejamesg een oplossing gevonden. Voor het luttele bedrag van $10.000 is hij namelijk bereid om jouw iPad met de hand te bezorgen op een vliegveld waar dan ook ter wereld. Natuurlijk is een vlucht naar de VS plus een iPad een stuk goedkoper maar dit is in ieder een heel originele manier om je iPad aan te schaffen.

Reacties

12 reacties
 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  Ik krijg de melding ‘This listing has ended.’
  Dus….Wie heeft ‘m?
  Ik hoop dat we een video krijgen, maar ik kan nog wel wachten op de iPad hoor. Ik zie nog wel.

 • Profielfoto
  Juriaan

  Hij komt morgen aan op Schiphol

 • Profielfoto
  Lexis

  Hmja. Niet aan huis, das nou weer jammer. Moet ik helemaal naar Rotterdam Airport..

 • Profielfoto
  STEVEJ0BS

  Ik doe het voor 5000 dollar!

 • Profielfoto
  Yannes

  Lol wel cool, op kosten van je koper even een reisje maken.

 • Profielfoto
  urharm

  Wat hou als je woont op Antarctica, nu aan het begin van de winter?:P

 • Profielfoto
  Quad

  Ik heb van vandaag de iPad mogen aanraken.:)

  http://twitpic.com/1dkod8

  http://twitpic.com/1dlcrg

  Wonderbaarlijk apparaat.

 • Profielfoto
  appleharm

  @Quad, haha ook gewoon in de supermarkt xD

  Nou.. voor 10.000 dollar wil ik ook wel een iPad komen bezorgen hoor. Vlieg ik eerst naar Amerika om er een te kopen, en daarna over de wereld om hem te bezorgen.

  (En van het geld dat overblijft koop ik er een paar voor mezelf :yum:)

 • Profielfoto
  MaestroRackam

  heh bah, waarom heeft NASA nog geen vliegveld op de maan gebouwd…

 • Profielfoto
  Waffle ಠ_ಠ

  En nu? Een iMac G3 voor $10.000.000 naar Mount Everest?

 • Profielfoto
  robbinonline

  Die van mij is er morgen:D

 • Profielfoto
  Bodevinaat

  Kijk even op eBay… ik heb er een gekocht, wordt volgende week bezorgd…ik heb $ 898,- betaald voor WiFi 64 Gb…. pagina’s vol… take your pick…