iTunes festival 2010 in Londen

3 reacties


Ook dit jaar staat Londen in juli weer bol van de muzikale activiteiten. Apple sponsort namelijk voor de vierde keer op rij het iTunes Festival. De gehele maand juli zullen topartiesten optreden in ‘The Roundhouse’ in Londen. Zojuist zijn de eerste grote namen aangekondigd op de Facebookpagina van iTunes UK. Op 1 juli zetten de Scissor Sisters het festival op stelten, gevolgd door Tony Bennett en Ozzy Osbourne op 2 en 3 juli. Op de website van Roundhouse staan al meer artiesten die hun opwachting zullen maken op het grote festival. Zo zullen namen als Goldfrapp, Faithless, The XX, Paloma Faith, Mumford & Sons, The Courteeners, Ellie Goulding en Amy Macdonald duizenden toeschouwers vermaken gedurende de maand juli. Het leuke aan het festival is dat alle kaarten zullen worden verloot. Om kans te maken op de kaarten ga je naar deze pagina op Facebook. Kom je dit jaar toevallig niet in Londen of ben je niet een van de gelukkige winnaars? Geen paniek, de concerten zullen worden opgenomen en zijn later dit jaar beschikbaar in alle iTunes Stores. De komende weken zullen meer namen bekend gemaakt worden op de Twitterpagina van het iTunes Festival.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  dre brettel

  De opnames zijn later dit jaar verkrijgbaar in alle iTunes Stores? Hoeveel iTunes Stores zijn er dan wel volgens de auteur?

 • Profielfoto
  Japsuh

  Ga maar even tellen in hoeveel landen Apple actief is…

 • Profielfoto
  tomdegoeij

  “Eligibility. In order to be eligible, entrants must be 14 years of age or older at the time of entry, must be registered as a fan of the Profile on Facebook and a resident of the United Kingdom, and must have a valid e-mail address.”

  Jammer, je kunt dus niet meedoen als Nederlander…