iCreate Live: nog een tipje van de sluier

Zoals je weet verzorgt One More Thing een spetterend programma tijdens iCreate Live op 8 mei in de Amsterdamse RAI. Vandaag lichten we voor de tweede keer een tipje op van de sluier. Wat doet OMT die dag?

De rode draad van het OMT programma wordt een talkshow waarin bekende mensen, die op een of andere manier iets met Apple hebben, hun opwachting maken. De talkshow wordt onderverdeeld in blokken en afgewisseld met korte presentaties, zodat bezoekers onbeperkt in en uit kunnen lopen zonder andere onderdelen van iCreate Live te missen.

Naast de OMT-Awards en oud minister van Onderwijs Ronald Plasterk zullen David Lemereis en Erwin van der Zande van Bright een speciale mini-uitpakparty houden, komt oud topschaatser Ben van der Burg de iPhone App Rumble laten zien en kun je leren hoe je moet presenteren als Steve Jobs.

Francisco van Jole komt direct na de uitzending van Tros Radio Online langs en de EO laat zien hoe zij hun productieproces hebben ingericht met Apple hard- en software. Als uitsmijter van dit tipje-van-de-sluier kun jij de iPad van OMT winnen door naar de RAI te komen en mee te spelen met de OMT-quiz So You Think You’re a Fanboy? waarin je kennis van Apple in de meest brede zin van het woord op de proef wordt gesteld.

Binnenkort maken we nog meer bekend over iCreate Live…

Kaarten voor iCreate Live zijn online te bestellen en kosten slechts € 9,95 per stuk. iCreate abonnees krijgen korting en betalen € 7,50.

Reageer op artikel:
iCreate Live: nog een tipje van de sluier
Sluiten