iCreate Live: nog een tipje van de sluier

10 reacties

Zoals je weet verzorgt One More Thing een spetterend programma tijdens iCreate Live op 8 mei in de Amsterdamse RAI. Vandaag lichten we voor de tweede keer een tipje op van de sluier. Wat doet OMT die dag?

De rode draad van het OMT programma wordt een talkshow waarin bekende mensen, die op een of andere manier iets met Apple hebben, hun opwachting maken. De talkshow wordt onderverdeeld in blokken en afgewisseld met korte presentaties, zodat bezoekers onbeperkt in en uit kunnen lopen zonder andere onderdelen van iCreate Live te missen.

Naast de OMT-Awards en oud minister van Onderwijs Ronald Plasterk zullen David Lemereis en Erwin van der Zande van Bright een speciale mini-uitpakparty houden, komt oud topschaatser Ben van der Burg de iPhone App Rumble laten zien en kun je leren hoe je moet presenteren als Steve Jobs.

Francisco van Jole komt direct na de uitzending van Tros Radio Online langs en de EO laat zien hoe zij hun productieproces hebben ingericht met Apple hard- en software. Als uitsmijter van dit tipje-van-de-sluier kun jij de iPad van OMT winnen door naar de RAI te komen en mee te spelen met de OMT-quiz So You Think You’re a Fanboy? waarin je kennis van Apple in de meest brede zin van het woord op de proef wordt gesteld.

Binnenkort maken we nog meer bekend over iCreate Live…

Kaarten voor iCreate Live zijn online te bestellen en kosten slechts € 9,95 per stuk. iCreate abonnees krijgen korting en betalen € 7,50.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  bartje

  Als Apple liefhebber gaat mij dit allemaal wat ver:-)

 • Profielfoto
  ---

  Inderdaad, volgens mij moet je wel een flinke Apple-nerd zijn, wil je dit echt leuk vinden.

 • Profielfoto
  william89

  iPad winnen is niet verkeerd:innocent:

 • Profielfoto
  martijnsch

  Ik mag die Joloo niet. Sorry. Maar dat zal wel komen omdat ik op sites zit waar hij niet echt een goede band mee heeft. :sealed:

 • Profielfoto
  binaries4me

  zijn er bij:)

 • Profielfoto
  Maikelw

  Gaaf, heb mij kaarten al een maand ofzo:P

 • Profielfoto
  Bernadictus

  Francisco van Jole, -1 zoals ze het bij GeenStijl zouden stellen. Mijn hemel, wat is die kerel een grap. Slechte keuze i.m.h.o. als jullie hem onder “Prominente mensen uit de Nederlandse online Apple-community” verstaan.

  Daarnaast express geen kaarten gekocht, iCreate zelf viel als blad tegen (gezien je alle informatie al een ‘eeuw’ online kon vinden) en – with all due respect – zal een evenement als dit wel als hetzelfde eindigen: herhaling van dat wat al bekend is (menig Apple user is een “online geek”).

  Ik wens ieder de wel gaat in ieder geval een plezierige dag toe!

 • Profielfoto
  i93Jeffrey

  Ilse (De Lange) komt toch ook?
  Lijkt me leuk als zij iets gaat vertellen (int Almeloos)

 • Profielfoto
  spacefreek

  Jole = drol

 • Profielfoto
  snipper

  Jole twitterde eerst wel aardig en ik gaf hem het voordeel van de twijfel na het zien van zijn presentaties van journalistieke programma’s.

  En toen begon hij dat Joop.nl of hoe het ook heet en twitterde hij alleen nog superlinkse onzin. Dat gaf hij ook toe, maar dat vond hij gerechtvaardigd omdat het ‘tegenwicht’ zou bieden aan allerlei ‘rechts gelul’ zoals Geenstijl.nl.

  Wat is dat toch, dat alles in de hokjes ‘links’ òf ‘rechts’ moet worden verdeeld??

  Tja. Dan kies ik toch voor het ‘rechtse gelul’ van GeenStijl.