Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 6 april 2010

HP Slate, de iPad killer…

De iPad kennen we nu wel. Maar hoe zit het met de concurrentie? De HP Slate lijkt voorlopig de eerste iPad-achtige die het gevecht aan durft te gaan. In januari werd hij aangekondigd door niemand minder dan Steve Ballmer. Wanneer hij in de winkel ligt is onbekend, maar er lijken al wel wat specificaties te zijn.

Zo schijnt de HP Slate een resolutie te hebben van 1024 bij 600 pixels, heeft het ding een 1.6GHz Atom processor, een grafische kaart die 1080p video aan kan, een SD kaartlezer heeft, alsmede een USB poort en VGA Webcam. Om het voorgeinstalleerde Windows 7 niet te vergeten.

Of de specificaties op waarheid berusten is onbekend. Wel plaatste HP vandaag een filmpje op YouTube over de HP Slate. Hierin worden de kaartlezer en USB-poort in ieder geval bevestigd.

Wat vind jij van de HP Slate?

[pro-player width=’500′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=AeDalRBjyJo[/pro-player]

Reageer op artikel:
HP Slate, de iPad killer…
Sluiten