Anth
Anth Nieuws 14 april 2010
Leestijd: 1 minuut

Europees iPadnieuws laat op zich wachten

Terwijl de iPads in de Verenigde Staten als warme broodjes over de toonbank gaan blijft het in Europa angstvallig stil rondom de lancering van de iPad. Op 27 januari werd de iPad voor het eerst aan het publiek getoond, maar wat is er sindsdien bekend geworden over de lancering in Europa?
Om bovenstaande vraag kort te beantwoorden: niet bijster veel. Steve Jobs liet op 27 januari weten dat de iPad buiten Europa begin april beschikbaar zou komen. Later werd duidelijk dat maar een aantal landen in april kunnen genieten van Apple’s paradepaardje.
Nederland en België zaten helaas niet bij die landen, en Apple heeft nog geen woord losgelaten over wanneer wij de  iPad kunnen verwelkomen. Maar ook in landen waar de iPad wel in april zijn intrede doet is nog veel onduidelijk.
De precieze lanceerdatum van de gelukkige landen waar de iPad in april beschikbaar komt is onbekend, al gaat het gerucht dat dit op 26 april gaat gebeuren. De prijs van de Europese iPad houdt Apple ook al enkele maanden zorgvuldig geheim. Het enige dat er op dit vlak naar buiten is gekomen zijn de vermeende Duitse iPadprijzen bij T-mobile.

Vorige week gaf Steve Jobs op keynote over iPhone OS 4 echter aan dat de Europese lancering geen hinder ondervond van de populariteit van het apparaat in de Verenigde Staten. Toch lijkt Apple tot het laatste moment te willen wachten met het bekend maken van details over de iPad in Europa. En dat terwijl 26 april al over 12 dagen is…
Apple houdt ons dus lang in spanning omtrent de lancering van de iPad.

Kan je  echt niet meer wachten tot je zelf een iPad in handen hebt? Hou dan OMT in de gaten, vandaag leggen we uit hoe je er nu al een kan kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Europees iPadnieuws laat op zich wachten
Sluiten