Anth
Anth OMT Specials 23 april 2010

Creatief gebruik maken van Spotlight

Velen van ons gebruiken Spotlight om snel bestanden te vinden op de harde schijf. Ook kan de functie uitkomst bieden als je op zoek bent naar een specifiek geïnstalleerd programma. Maar wist je dat de spotlight ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden? Wat dacht je namelijk van het oplossen van rekensommen of het opzoeken van woorden in het woordenboek? Ook dat is mogelijk met Spotlight!

Hoe?

Het gebruik van de extra functies van Spotlight is erg eenvoudig. Druk simpelweg op het icoon rechtsboven op je scherm en typ een rekensom of moeilijk woord in. De uitkomst of zoekresultaten zullen dan verschijnen onder het icoon!

Heb jij nog een OMT 101? Stuur hem dan naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Creatief gebruik maken van Spotlight
Sluiten