Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 5 april 2010

Apple event iPhone OS 4 op 8 april

Apple heeft vandaag uitnodigingen rondgestuurd aan de pers voor een evenement dat al over drie dagen plaats vindt op 8 april. Dan doet het bedrijf voor het eerst een boekje open over het volgende iPhone OS: versie 4. Dit besturingssysteem wordt ook gebruikt op de iPod Touch en iPad.

Op dit moment is er verder nog weinig bekend over hetgeen ter sprake zal komen. Gelukkig zijn er altijd genoeg geruchten. Zo beweren sommigen dat iPhone OS 4 eindelijk multitasking mogelijk zal maken op de iPhone, iPod touch en de iPad. Ook deed onlangs het gerucht de ronde dat Apple deze week (zij het op 7 in plaats van 8 april) met een advertentiemodel voor het iPhone OS zou komen. Het is goed denkbaar dat dit onderdeel wordt van het evenement op 8 april.

Wat er ook bekendgemaakt zal worden. één ding is zeker: One More Thing zal live verslag doen van de gebeurtenissen op 8 april.

Wat moet er volgens jou persé in iPhone OS 4 zitten?

Reageer op artikel:
Apple event iPhone OS 4 op 8 april
Sluiten