Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 27 maart 2010

Steve doet bakkie met Eric

Steve Jobs haat Google en in het bijzonder Eric Schmidt. Dat is de boodschap van de laatste weken. Verschillende verhalen in de blogosphere suggereren een toenemende vijandigheid tussen Apple en Google. Apple zou Bing prefereren boven Google, Steve zou Eric uitgescholden hebben, etc…

Wie schetst onze verbazing, Steve en Eric zijn gespot terwijl ze een bakkie koffie drinken in een coffee shop in Palo Alto. Het zaakje van de voormalig chef kok van de keuken van Google’s kantine.

De maker van de foto’s ving een paar flarden op van het gesprek, dat voornamelijk gedomineerd werd door Steve. Uitspraak 1: “They’re going to see it all eventually so who cares how they get it.” Uitspraak 2: “Let’s go discuss this somewhere more private.”

Welke toekomstvisie haal jij uit Steve z’n woorden?

Reageer op artikel:
Steve doet bakkie met Eric
Sluiten