Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 10 maart 2010
Leestijd: 1 minuut

OMT op iCreate Live: een eerste tipje van de sluier

Zoals je weet verzorgt One More Thing een spetterend programma tijdens iCreate Live op 8 mei in de Amsterdamse RAI. Vandaag lichten we voor het eerst een tipje op van de sluier. Wat gaat OMT doen die dag?

De rode draad van het OMT programma wordt een talkshow waarin bekende mensen, die op een of andere manier iets met Apple hebben, hun opwachting maken. De talkshow wordt onderverdeeld in blokken en afgewisseld met korte presentaties, zodat bezoekers onbeperkt in en uit kunnen lopen zonder andere onderdelen van iCreate Live te missen. iCreate Live wordt ook de springplank van een nieuw terugkerend fenomeen: de OMT-Awards. Dé Apple-prijs voor producten, mensen en bedrijven. Meer hierover én de mogelijkheid om te stemmen op de genomineerden binnenkort op One More Thing.

Bij zo een vooraankondiging hoort natuurlijk ook het noemen van één naam. De eerste gast die we bekend maken is al jarenlang lid van One More Thing én OMT staat in z’n top-3 van populairste websites. Hij stond al langer op ons verlanglijstje, maar z’n positie maakte een interview tot voor kort onmogelijk…

Nu hebben we hem bij de kladden en jij kunt er bij zijn! De eerste gast die we bekend maken is oud Minister van Onderwijs Ronald Plasterk.

Kaarten voor iCreate Live zijn online te bestellen en kosten slechts € 9,95 per stuk. iCreate abonnees krijgen korting en betalen € 7,50.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT op iCreate Live: een eerste tipje van de sluier
Sluiten