Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 11 maart 2010
Leestijd: 1 minuut

Nederlandse APR’s gaan voor groen

Nu Apple het groenste jongetje van de klas wil zijn konden de Nederlandse Apple Premium Resellers niet achterblijven. Daarom starten ze aanstaande zaterdag gezamenlijk een recycleprogramma met een PC ophaaldag in Amsterdam.

Vanaf zaterdag 13 maart kan je bij alle 40 APR’s in Nederland je oude computers inleveren zodat ze vakkundig en volgens Europese richtlijnen gerecycled kunnen worden. Daarbij maakt het niet uit van welke fabrikant ze zijn: alle merken zijn welkom, PC’s misschien nog wel meer dan Macs. Voor deze service hoef je niets te betalen. Sterker nog, als je meteen een nieuwe Mac koopt krijg je een Gift card tot € 100,-.

De PC-ophaaldag van aanstaande zaterdag dient als startschot voor het recycleprogramma. Om 10:30 begint een PC-ophaalteam in, hoe kan het ook anders, de PC Hooftstraat. Met bakfietsen gaan ze van deur tot deur om kapotte computers op te halen die uiteindelijk rond 13:30 belanden bij iCentre tegenover Amsterdam CS.

Dus, vanaf nu weet je waar je moet zijn met je waardeloze computer; op de zelfde plek waar je een nieuwe koopt!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nederlandse APR’s gaan voor groen
Sluiten