iPhone HD op 22 juni?

De Wall Street Journal zegt te weten dat Apple deze zomer een vierde generatie iPhone op de markt zal brengen. Over specificaties weet de krant weinig te melden. Wel staat het voor de WSJ vast dat de ‘iPhone 4G’ niet alleen als GSM maar ook als CDMA model beschikbaar komt. Dit nieuws is echter alleen voor inwoners van de Verenigde Staten van belang. Daar werken alleen AT&T en T-Mobile met GSM signalen. Sprint en het razendpopulaire Verizon gebruiken CDMA. Mocht het nieuws van de WSJ kloppen, dan betekent dit dus het einde van AT&T’s iPhone-monopolie.

Uiteindelijk betekent dit weinig nieuws voor ons GSM’ende Europeanen. Dat er een nieuwe iPhone aankomt deze zomer is ook niet verrassend aangezien dit de afgelopen 3 zomers ook gebeurde. Daring Fireball komt tot gelijke conclusies en voegt daar nog subtiel aan toe beter geïnformeerd te zijn dan de Wall Street Journal. Het blog zegt namelijk wél sappige details over de iPhone 4G te hebben. ZO krijgt het toestel een tweede camera, de A4 chip uit de iPad en een beeldscherm met 960×640 resoultie. Tot slot zou de nieuwe iPhone geleverd worden met iPhone OS 4.0 waarmee multitasking voor third-party apps mogelijk wordt.

Om het feest compleet te maken doet ook Engadget een duit in het zakje. De site zegt te weten dat het nieuwe model ‘iPhone HD’ gaat heten en op dinsdag 22 juni het levenslicht zal zien. Kijk, dat zijn sappige details waar wij op de OMT-redactie wél voor warmlopen!

Reageer op artikel:
iPhone HD op 22 juni?
Sluiten