Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 3 maart 2010

‘iPad te koop vanaf 26 maart’

Volgens een anonieme Apple store manager uit Californië is de kans groot dat de iPad vanaf vrijdag 26 maart officieel te koop zal zijn. Medewerkers van Apple Stores zouden vanaf 10 maart het apparaat al kunnen uitproberen, en getraind worden om ervoor te zorgen dat zij het apparaat en de mogelijkheden ervan goed leren kennen.

Verder zouden er vanaf 15 maart – uiteraard weer alleen in de VS – spotjes op tv verschijnen die de nadruk leggen op de e-book mogelijkheden van de iPad. Of de iPad buiten de VS ook vanaf 26 maart te koop zal zijn is nog niet helemaal duidelijk, al is ook op de Nederlandse Apple-website te lezen dat de iPad vanaf eind maart beschikbaar zal zijn. De 3G-modellen volgen een maand later.

Eerder waren er nog geruchten over de mogelijkheid dat Apple de iPad niet op tijd zou kunnen leveren, vanwege problemen met de productie van het apparaat. Een woordvoerder van Apple reageerde op deze geruchten door te melden dat de (wifi-versie van de) iPad gewoon vanaf eind maart te koop zal zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘iPad te koop vanaf 26 maart’
Sluiten