Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 19 maart 2010

iPad ontwikkelaars in slaapzak voor App Store

Het is zover. iPad ontwikkelaars kunnen vanaf nu hun app insturen naar Apple. Dit heeft Apple aangekondigd in een mail naar alle iPhone en iPad ontwikkelaars. Hiermee is officieel het startschot gegeven voor een tweede pandemie app goudkoorts!

Wie zijn app voor zaterdag 27 maart om 17:00 instuurt, maakt kans om aanwezig te zijn in de iPad store tijdens de zogenaamde ‘Grand opening’. Dit is echter geen zekerheid. Niet alleen moet je app gemaakt zijn met de laatste beta van de iPhone SDK, het App Review Team zal ieder app doorlichten. Vervolgens krijgt de ontwikkelaar feedback over de app alvorens deze door Petrus de poort van de App Store wordt ingeleid. Of niet. De App Review Team heeft namelijk een twijfelachtige reputatie.

Op welke iPad app zit jij te wachten?

Reageer op artikel:
iPad ontwikkelaars in slaapzak voor App Store
Sluiten