Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 12 maart 2010

Documentaire ‘Welcome to Macintosh’ nu gratis te bekijken

Welcome to Macintosh. De die hard Mac gebruiker weet dat dit de welkomstgroet is van de Macintosh in vroegere tijden. Maar wie vorig jaar de verslaglegging uit San Francisco heeft gevolgd, kon zien dat Welcome to Macintosh ook de naam is van een documentaire over het ontstaan van Apple. Tijdens de premiere van de film interviewden we de makers Josh Rizzo and Rob Baca.

Nadat de film op DVD werd verkocht en in iTunes verscheen (waar wij Nederlanders niets aan hebben) is de film nu gratis online te bekijken bij snagfilms.com. Ben jij geinteresseerd in de geschiedenis van Apple, de smeuige verhalen en de hilarische anekdotes? Bekijk dan Welcome to Macintosh!

Reageer op artikel:
Documentaire ‘Welcome to Macintosh’ nu gratis te bekijken
Sluiten