Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 4 maart 2010

Associated Press omarmt iPad

Het succes van de iPad kon wel eens afhangen van de adoptie door de grote content jongens. Daarom is het goed om in de gaten te houden wie zich aansluit bij het platform dat iPad heet, en wie niet.

Associated Press (AP) heeft in ieder geval aangekondigd dat het met een app komt voor de iPad. Hiermee kan door al het nieuws gegrasduind worden. De iPad app zal waarschijnlijk gratis zijn (net als de iPhone app), maar er komt hoogstwaarschijnlijk ook een abonnement voor de betaalde content.

CEO Tom Curley van AP: “AP Gateway will serve as the launching pad for new products and services from AP and other interested news publishers. It will allow the news industry to deliver the news directly to the consumer in a variety of exciting new ways.”

Waar blijven het NRC Handelsblad, de Volkskrant en de Telegraaf?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Associated Press omarmt iPad
Sluiten