Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 31 maart 2010

APR Doetinchem viert opening met uitverkoop

Dat een nieuwe Nederlandse Apple Premium Reseller zijn deuren opent zal voor weinigen nog groot nieuws zijn. Toch zijn in dit geval de inwoners van het pittoreske Doetinchem waarschijnlijk verheugd dat C-Inside besloten heeft daar een filiaal te openen. Het grote nieuws zit ‘em echter in de traditionele openingsaanbieding. Wie durft er nog te beweren dat ze gierig zijn in de Achterhoek met 10% korting op alle Apple producten?

Ben jij dus van plan om een Mac, iPhone, iPod of Apple software te kopen? Zet dan 2 april in je agenda want alleen op die dag geeft C-Inside 10% korting op alles waar een Apple logo op staat. Dat wordt een héle Goede Vrijdag voor Apple gebruikers in de Achterhoek.

Reageer op artikel:
APR Doetinchem viert opening met uitverkoop
Sluiten