Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 25 maart 2010

Adobe Creative Suite 5: vanaf 12 april

Terwijl ik nog amper gewend ben aan de nieuwe 3D- en vector-tools in Photoshop CS4 verraste Adobe ons gisteren met de geboortedatum van hun nieuwste meerling, Creative Suite 5. Op 12 april krijgen wij precies te horen wat de hoge dames en heren uit San Jose, California voor ons bedacht hebben. Vier weken later moet de Engelse versie van CS5 in de winkels liggen.

Wat we nu al wel weten is dat Photoshop onder de motorkap 64-bit wordt, waardoor het sneller draait op de huidige 64-bit Apple-hardware. De nieuwe versie van Flash zal het mogelijk moeten maken om een Flash-applicatie te exporteren naar een native iPhone app. Gaat het niet linksom, dan moet het maar rechtsom, zal Adobe gedacht hebben.

Op een speciale CS5-website wordt afgeteld tot 12 april 17.00 uur en worden een paar sneak previews getoond. Op 12 april wordt via een livestream alles over Adobe Creative Suite 5, waaronder ook de prijs, uit de doeken gedaan.

Reageer op artikel:
Adobe Creative Suite 5: vanaf 12 april
Sluiten