Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 11 februari 2010

Update voor Steve’s hobby: Apple TV 3.0.2

Zojuist is er een kleine update verschenen voor de Apple TV. De hobby van Steve Jobs komt daarmee op versie 3.0.2. Er is door Apple geen officiële informatie verstrekt over wat de update allemaal verbetert, maar het vermoeden bestaat de update te maken heeft met een andere manier voor het delen van foto’s over het netwerk. Dit werd geïntroduceerd met Aperture 3.0 en had ook een update tot gevolg voor de mediakiezer van iLife ’09.

Het meest zichtbaar in de 3.0.2-versie van de Apple TV is de ondersteuning voor Faces en Places. We kende dit duo al uit iPhoto ’09 en sinds gisteren vinden we het ook in Aperture 3.0. Daarnaast zijn er Apple TV-eigenaren die merken dat na de update sommige teksten beter leesbaar zijn en dat het wisselen van HDMI kabel niet meer tot problemen leidt.

De nieuwe software kan worden gedownload en geïnstalleerd via het voorkeuren-menu op de Apple TV zelf.

Reageer op artikel:
Update voor Steve’s hobby: Apple TV 3.0.2
Sluiten