Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 24 februari 2010

Twee of meer keer Exchange zonder jailbreak

Sinds de derde iteratie van het iPhone OS wordt Exchange 2007 ondersteund, de zakelijke mail-, agenda- en adresboekmanager van Microsoft. De iPhone is hiermee een stuk interessanter geworden voor zakelijk gebruik. Tenminste, zolang je maar één Microsoft-minded werkgever hebt. Net als bij nagenoeg alle smartphones is Exchange-ondersteuning op de iPhone namelijk gelimiteerd tot één Exchange-account. Jammer voor deeltijders, free-lancers en andere werknomaden.

Voor durfallen die hun iPhone hadden gejailbreakt waren er al oplossingen om één of meer Exchange-accounts toe te voegen. Voor iedereen die liever binnen de lijntjes kleurt heeft Lucien Dantuma een uitgebreide instructie geschreven op Frankwatching over hoe hij met behulp van Google Calendar en wat kunst en vliegwerk hetzelfde bereikt.

Het artikel zou op OMT niet misstaan. Gelukkig bereiken we met een linkje ongeveer hetzelfde.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Twee of meer keer Exchange zonder jailbreak
Sluiten