Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 28 februari 2010
Leestijd: 1 minuut

Steve’s iPhone niet up to date

Jij dacht zeker dat Apple’s CEO Steve Jobs al lang de nieuwste beta van het iPhone OS op z’n telefoon heeft staan en nu al gebruik maakt van de snufjes waar wij nog op moeten wachten? Niet dus! 9to5Mac ontdekte dat Steve zelfs het huidige iPhone OS 3.1.3 nog te nieuw vindt.

De ontdekking begon bij een bezorgde Final Cut Pro gebruiker. Na een recente ontslagronde in Apple’s pro-video afdeling wilde hij weten of zijn geliefde Final Cut nog wel een toekomst had bij Apple. En wat doe je dan? Je gaat naar de bron, je mailt Steve Jobs. Hij kreeg zowaar antwoord, dat kort maar krachtig luidde: “No worries. FCP is alive and well.”

Interessanter was echter de header. Daaruit viel op te maken dat het mailtje via versie 7D11 van iPhone’s Mailprogramma verstuurd was, oftewel, versie 3.1.2 van het iPhone OS. Zou het Steve nog niet gelukt zijn om z’n iPhone te updaten, of heeft hij andere redenen om firmware-technisch achter te blijven, wat denk jij?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

De beste start van je weekend ✉️

Het belangrijkste Apple-nieuws, de beste tips en meer. Elke vrijdag in de OMT-nieuwsbrief.