Lucas Raggers
Lucas Raggers OMT Specials 24 februari 2010

One More Thing op YouTube

One More Thing, het is natuurlijk een graag gehoorde uitspraak van Steve Jobs maar het is ook de naam die we aan een podcast gaven in 2005. Dit jaar (12 juli) bestaat de podcast 5 jaar. Vandaag lopen we alvast vooruit op dit feestje.

Alle video podcasts die One More Thing heeft gemaakt zijn nu te vinden op YouTube in een eigen kanaal. Zo vind je er het interview met schrijver Arnon Grunberg, het vliegtuig van Steve Jobs op Rotterdam Airport, het decolleté van Georgina Verbaan, de MacBooks van Maastricht en de knuffelbeer die Wozniak heet. Daar blijft het niet bij, want vanaf nu worden alle video podcasts in 720p kwaliteit geplaatst. Dit betekent dat je op fullscreen nog steeds kan zien wie de presentator is.

Kortom, abonneer je nu op het YouTube kanaal van One More Thing en bekijk de video podcasts op je iPhone, Mac en Apple TV. Te beginnen bij de reportages van MacWorld 2010…

OMT in San Francisco #1: ‘Er is iets anders’

OMT in San Francisco #2: ‘Op bezoek bij Steve’ (toeristische apple tour door Sillicon Valley)

OMT in San Francisco #3: ‘Let it Beep’ (interview Jim Reekes)

OMT in San Francisco #4: ‘De Expo binnen 10 minuten’

OMT in San Francisco #5: ‘Is Macworld voorbij?’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
One More Thing op YouTube
Sluiten