One More Thing op YouTube

Door: Lucas Raggers - 11 reacties

One More Thing, het is natuurlijk een graag gehoorde uitspraak van Steve Jobs maar het is ook de naam die we aan een podcast gaven in 2005. Dit jaar (12 juli) bestaat de podcast 5 jaar. Vandaag lopen we alvast vooruit op dit feestje.

Alle video podcasts die One More Thing heeft gemaakt zijn nu te vinden op YouTube in een eigen kanaal. Zo vind je er het interview met schrijver Arnon Grunberg, het vliegtuig van Steve Jobs op Rotterdam Airport, het decolletƩ van Georgina Verbaan, de MacBooks van Maastricht en de knuffelbeer die Wozniak heet. Daar blijft het niet bij, want vanaf nu worden alle video podcasts in 720p kwaliteit geplaatst. Dit betekent dat je op fullscreen nog steeds kan zien wie de presentator is.

Kortom, abonneer je nu op het YouTube kanaal van One More Thing en bekijk de video podcasts op je iPhone, Mac en Apple TV. Te beginnen bij de reportages van MacWorld 2010ā€¦

OMT in San Francisco #1: ‘Er is iets anders’

OMT in San Francisco #2: ‘Op bezoek bij Steve’ (toeristische apple tour door Sillicon Valley)

OMT in San Francisco #3: ‘Let it Beep’ (interview Jim Reekes)

OMT in San Francisco #4: ‘De Expo binnen 10 minuten’

OMT in San Francisco #5: ‘Is Macworld voorbij?’

Reacties

11 reacties
 • Profielfoto
  Farih

  “One More Thing podcast #70”
  Deze video is door de gebruiker verwijderd.

 • Profielfoto
  knrd
 • Profielfoto
  roger767

  beter laat dan nooit

 • Profielfoto
  Jan David Hanrath

  @reger767. Dat we niet eerder integraal op YouTube stonden, had te maken met de lengte limiet van 10 minuten per filmpje. YouTube heeft OMT nu geĆ¼pgraded, waardoor deze limiet voor ons niet meer geldt.

 • Profielfoto
  Donnie Darko

  Nog steeds: “Deze video is verwijderd omdat de video te lang is. Gewone YouTube-video’s mogen niet langer zijn dan 10 minuten.”

 • Profielfoto
  Koen van Tongeren

  @Donnie Darko: op dit moment worden nog een aantal video’s opnieuw geplaatst die destijds zijn afgewezen. Binnen 24 uur moet het archief compleet zijn.

 • Profielfoto
  awi

  betekent dit ook dat alle podcasts in het vervolg ook op 720p in itunes binnenkomen?

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Heren,

  Ik ben zeer te spreken over de tijd en moeite die jullie steken in de podcasts en live programma’s. Daarom langs deze weg mijn complimenten voor al het werk!

 • Profielfoto
  spacefreek

  En ook onderweg wordt ik nu op de iPhone op m’n wenken bediend, bedankt hiervoor:)

 • Profielfoto
  Dennis_Ajax

  Het decollote?

 • Profielfoto
  Neptunus

  Goede zaak! Vimeo is uiteraard beter, maar YouTube biedt gewoon net iets meer ondersteuning door haar populariteit. Lekker filmpies kijken via iPhone!:D

  Trouwens, de opmaak van het kanaal is echt goed! Geheel in OMT-stijl. Hulde.