Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 27 februari 2010
Leestijd: 1 minuut

OMT op wereldtournee met Jim Reekes

Bijna drie weken terug interviewde OMT Jim Reekes, de man achter de opstartgong van de Mac. Sinds vrijdag heeft dit interview opeens een internationale vlucht genomen. Na een bericht op het roemruchte blog Daring Fireball ging het opeens heel snel. Websites als TUAW en Gizmodo namen het bericht over en ook op Twitter was de aandacht enorm.

Heb jij na het zien van ons interview nog geen genoeg gekregen van deze humoristische beroepscynicus? Bekijk dan hieronder het volledige 1 uur durende interview met Jim Reekes, waarin hij onder andere vertelt dat hij éigenlijk de man achter iTunes is, ware het in 1995…

Heb jij je trouwens al geabonneerd op ons YouTube kanaal?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
OMT op wereldtournee met Jim Reekes
Sluiten