Jan David Hanrath
Jan David Hanrath Nieuws 11 februari 2010

Office for Mac 2011: Microsoft gaat switchen naar de Mac makkelijker maken

De grootste primeur van MacWorld 2010 komt als een verrassing: Microsoft heeft met een persbericht Office for Mac 2011 aangekondigd. Later dit jaar moet het pakket met Word, Powerpoint en Excel beschikbaar komen. Het onbegrepen en ongeliefde Entourage moet in Office for Mac 2011 het veld ruimen voor Outlook.

Outlook is voor pc-gebruikers een oude bekende en in kantooromgevingen de client voor Exchange. Nu Outlook in Office 2011 ook *.pst bestanden zal kunnen importeren wordt de laatste hindernis voor pc-gebruikers weggenomen: het kunnen meenemen van het agenda en e-mailverleden uit Outlook voor Windows.

Office for Mac 2011 heeft uiteraard meer in petto. Hou One More Thing daarom in de gaten voor meer informatie in beeld en geluid!

Reageer op artikel:
Office for Mac 2011: Microsoft gaat switchen naar de Mac makkelijker maken
Sluiten