Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 9 februari 2010

Nieuwe MacBook Pro is onderweg

Het wordt steeds duidelijker dat een vernieuwde MacBook Pro nu niet meer lang op zich kan laten wachten. In de systemen van de grote Amerikaanse winkelketen BestBuy staan alle modellen van de MacBook Pro nu onder ‘deleted’. Hierdoor is het voor medewerkers van BestBuy niet meer mogelijk om MacBook Pro’s te bestellen.

Het komt vaker voor dat de voorraden van winkels langzaam afnemen voordat Apple een nieuwe Mac gaat introduceren. Naar verluidt is BestBuy niet de enige winkelketen die door de voorraden MacBook Pro’s heen is, maar zijn ook verschillende internationale Apple Resellers door hun voorraden heen. Eerder deze week dook een (nog) niet bestaand model van de MacBook Pro op in een test van Geekbench, een programma dat het werkgeheugen en de processor van een computer aan verschillende tests onderwerpt.

Uit deze test van Geekbench bleek dat deze niet-bestaande MacBook Pro was uitgerust met een Intel Arrandale 2.66GHz Core i7-processor. Deze processor is 32% sneller dan een Intel Core2Duo-processor op dezelfde snelheid, en is Intel’s snelste dual-core processor. Het lijkt dan ook logisch dat Apple deze processor zal kiezen voor de nieuwe MacBook Pro. Omdat het de eerste dag van de MacWorld Expo is, lijkt vandaag bovendien een mooie dag voor de introductie van deze nieuwe MacBook Pro’s…

Reageer op artikel:
Nieuwe MacBook Pro is onderweg
Sluiten