Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 11 februari 2010

iTunes Store: aftellen naar de 10 miljard

Het is weer aftellen geblazen. Aftellen naar het 10 miljardste verkochte nummer in de iTunes Store. Als jij de gelukkige bent die dat 10 miljardste nummer koopt, dan krijg je van Apple een iTunes cadeaubon van 10.000 dollar.

Apple begon de iTunes Store in 2004 en is inmiddels de grootste muziekwinkel van Amerika. Toen Kevin Britten het 200 miljoenste nummer kocht, kreeg hij een belletje van Steve Jobs die hem feliciteerde. Inmiddels verkoopt Apple meer dan 4 miljard nummers per jaar.

Wil jij wel meedingen naar de prijs, maar heb je geen behoefte om een nummer te kopen (laat Steve het niet merken) dan kun je ook een formulier invullen.

Reageer op artikel:
iTunes Store: aftellen naar de 10 miljard
Sluiten