Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 16 februari 2010

iPhone nu ook met 1-jarig abonnement

Vanaf 23 februari kun je de iPhone bij T-Mobile kopen met een 1-jarig abonnement. Dit abonnement geldt voor alle modellen van de iPhone3G(S) en is online verkrijgbaar in alle winkels.

Hendrik Kasteel, Directeur Marketing bij T-Mobile in Nederland: “Er is een groep klanten die niet gebonden wil zijn aan een contractstermijn van twee jaar. Zij willen sneller kunnen wisselen van toestel en zijn ook bereid hiervoor iets extra’s te betalen. Voor deze groep komen we nu met aantrekkelijk 1-jarig abonnement speciaal voor de iPhone.”

Dat klanten zich niet graag binden aan een 2-jarig abonnement, was al wat langer bekend. De ware aard van deze wijziging moet waarschijnlijk ergens anders gezocht worden. T-Mobile is de laatste tijd actief bezig om de iPhone aan de man te brengen. Deze aanpassing valt ook in dit straatje.

Reageer op artikel:
iPhone nu ook met 1-jarig abonnement
Sluiten