Statenweg
Statenweg Nieuws 16 februari 2010

Geautoriseerde biografie van Steve Jobs in de maak

Steve Jobs zou hebben ingestemd met een biografie van zijn leven. Dat meldt de New York Times.

Er bestaan reeds talloze biografieën van Steve Jobs, maar geen van de schrijvers kon op zijn medewerking rekenen. Sterker nog: na het verschijnen van iCon Steve Jobs: The Greatest Second Act in the History of Business door Jeffrey S. Young en William L. Simon haalde Jobs alle boeken van de uitgever van de schappen in de Apple Stores.

De geautoriseerde biografie zal geschreven worden door Walter Isaacson, voormalig hoofdredacteur van Time Magazine. Isaacson heeft al eerder geschreven over het leven van Benjamin Franklin en Albert Einstein.

Het boek zal Steve’s hele leven omvatten. Vanaf zijn jeugd tot en met zijn indrukwekkende carrière als ondernemer en CEO van Apple.

Alle boeken van Isaacson zijn verschenen bij uitgever Simon & Schuster, dat een belangrijke partner is voor de iBookstore op de iPad. Steve zou Steve niet zijn als zijn biografie in eerste instantie exclusief zal verschijnen op zijn iPad.

De biografie laat nog even op zich wachten. Er is nog niets geschreven. Steve zou Isaacson hebben uitgenodigd voor een rondleiding door zijn ouderlijk huis.

Reageer op artikel:
Geautoriseerde biografie van Steve Jobs in de maak
Sluiten