Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 18 februari 2010

Apple roept harde schijven oude MacBooks terug

Klinkt de harde schijf in jouw MacBook meer als een koffiemolen of word je bij het opstarten begroet door een vraagteken in plaats van een Apple logo? Dan zou het zomaar kunnen dat je een gratis nieuwe harde schijf krijgt. Apple heeft bekend gemaakt dat er slecht funcionerende harddisks zijn geschroefd in een aantal MacBook modellen voor december 2007. Apple verwoordt het zelf iets meer euphémistisch:

Hoe ‘heel klein’ het percentage ook mag zijn, de ‘onder bepaalde omstandigheden’ ‘mogelijke storing’ is aanleiding voor een terugroepactie van de bewuste harde schijven. Wie voor eind 2007 een MacBook heeft gekocht en problemen met de harde schijf ondervindt wordt dan ook verzocht om contact op te nemen met een Apple Service Provider. Komt de schijf in aanmerking dan wordt er gratis een nieuwe in je MacBook gezet.

Reageer op artikel:
Apple roept harde schijven oude MacBooks terug
Sluiten