Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 17 februari 2010
Leestijd: 1 minuut

‘Apple ontslaat 40 werknemers Final Cut Pro divisie’

Volgens voormalig werknemer Pete Warden heeft Apple vorige week donderdag 40 medewerkers van het Final Cut-team ontslagen. Warden, die ooit zelf deel uitmaakte van dit team maakte het nieuws bekend via Twitter. In een latere blogpost meldde hij dat het gaat om werknemers op zogenaamde off-site locaties van Apple in Los Angeles en Austin.

Een reden voor deze ontslagronde is Warden niet bekend. Volgens hem zitten er zeer kundige mensen onder de ongelukkigen. Daarnaast maakt de video-divisie van Apple veel winst. Des te verrassender is het dat Apple, vlak voor de grote media-beurs NAB, dit ontslag zou hebben doorgezet. Een officiële bevestiging van de maatregel is er overigens niet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Apple ontslaat 40 werknemers Final Cut Pro divisie’
Sluiten