Lucas Raggers
Lucas Raggers Geruchten 27 januari 2010

Terry verklapt komst Tablet

De CEO van McGraw-Hill heeft zijn mond voorbij gepraat. Daar is Steve Jobs niet blij mee, maar dat terzijde. Terry verklapt een aantal dingen. Allereerst bevestigt hij dat de Tablet inderdaad gelanceerd wordt vanavond. Daarnaast zal het ding volgens Terry draaien op het iPhone OS, kan het gebruikt worden voor e-books en suggereert hij ook dat hij ideaal is voor het onderwijs en de professionele markt.

O ja, volgens Terry is de tablet “just really terrific.”

“Yeah, Very exciting. Yes, they’ll make their announcement tomorrow on this one. We have worked with Apple for quite a while. And the Tablet is going to be based on the iPhone operating system and so it will be transferable. So what you are going to be able to do now — we have a consortium of e-books. And we have 95% of all our materials that are in e-book format on that one. So now with the tablet you’re going to open up the higher education market, the professional market. The tablet is going to be just really terrific.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Terry verklapt komst Tablet
Sluiten