Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 20 januari 2010

‘Tablet pas in juni op de markt’

De Apple Tablet mag dan misschien nog niet bestaan, volgens analist Shaw Wu is het nog niet bestaande apparaat al wel uitgesteld tot juni van dit jaar. De tablet zou volgende week woensdag tijdens de keynote wel gewoon geïntroduceerd worden door Apple, maar zou pas in juni te koop zijn.

Volgens eerdere geruchten was de kans groot dat de tablet al in maart van dit jaar te koop zou zijn, maar daar lijkt nu dus verandering in te komen. Er zouden namelijk nog enkele onopgeloste problemen zijn met de tablet die betrekking hebben op de accu en de duurzaamheid van het apparaat.

Als blijkt dat de Apple Tablet volgende week woensdag geïntroduceerd wordt en inderdaad in juni te koop zal zijn, dan treedt het apparaat in de voetsporen van de eerste iPhone, die ook in januari geïntroduceerd werd en in juni te koop was. Shaw Wu verwacht dat de tablet een combinatie is tussen een Mac en een iPhone, maar dat deze meer op de iPhone zal gaan lijken.

Reageer op artikel:
‘Tablet pas in juni op de markt’
Sluiten