Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Nieuws 19 januari 2010

T-Mobile toch nog niet klaar voor iPhone tethering

Het leek vorige week zo dichtbij: Tethering voor Nederlandse T-Mobile iPhones. Kort kwam in iTunes een update beschikbaar waarmee deze dienst geactiveerd zou kunnen worden. Inmiddels heeft T-Mobile laten weten dat de update ‘vroegtijdig’ verschenen is.

Tegelijkertijd bevestigt het bedrijf druk bezig te zijn met het mogelijk maken van iPhone-tethering. De dienst zal in de eerste helft van dit jaar geïntroduceerd worden, maar aan een exacte datum wordt niet genoemd. Wie de iTunes-update al geïnstalleerd heeft hoeft volgens T-Mobile vooralsnog niets te doen. Bij een volgende update zal de functie automatisch van de iPhone verwijderd worden.

Voor ‘waar-g├í├ít-dit-over’aars’ onder u: tethering is een functionaliteit waarmee je Mac of PC gebruik kan maken van de iPhone’s 3G verbinding. iPhones zonder simlock en modellen bij verschillende operators in andere landen kunnen al tetheren. T-Mobile gaf bij de introductie van de iPhone 3GS aan dat hun iPhones nog even zonder moesten doen omdat het netwerk nog niet voldoende capaciteit had.

Dank voor alle tipgevers.

Reageer op artikel:
T-Mobile toch nog niet klaar voor iPhone tethering
Sluiten