Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 26 januari 2010

Software-update: Aluminum Keyboard Firmware Update 1.1

Apple heeft een software-update uitgebracht voor het draadloze en het bedrade aluminium toetsenbord uit 2007. De update lost het probleem op waarbij het draadloze toetsenbord ervoor zorgt dat de batterijen van andere bluetooth-apparatuur, zoals de Magic Mouse en bluetooth-headsets, sneller leeg zijn. Ook lost de update bij zowel de draadloze als de bedrade versie van het toetsenbord een probleem op waarbij een toetsaanslag ongewenst werd verdubbeld.

Na het uitkomen van de Magic Mouse klaagden veel gebruikers over het feit dat hun draadloze toetsenbord sneller leegliep. Deze update moet dit probleem oplossen. De update is voor zowel Leopard als Snow Leopard, en is te downloaden via deze pagina of via software-update.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Software-update: Aluminum Keyboard Firmware Update 1.1
Sluiten