Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 6 januari 2010

Snel je scherm sluimeren

Wanneer je het scherm van je Mac wilt uitschakelen, kan dit op verschillende manieren. Zo kun je een termijn instellen waarna je scherm automatisch in sluimerstand gaat, of één van de vier hoeken van je scherm instellen als ‘actieve schermhoeken’.

Vind je het instellen van deze actieve schermhoeken niet handig, of wil je snel je scherm sluimeren zonder de muis te gebruiken, dan kun je dit ook doen door middel van bepaalde toetscombinatie.

Hoe
Om het scherm van je Mac te sluimeren druk je tegelijk op de toetsen ‘Control’ + ‘Shift’ + ‘Eject’. Wil je direct je hele Mac sluimeren, dan druk je de toetsen ‘Alt/Option’ + ‘Command’ + ‘Eject’ tegelijk in.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Snel je scherm sluimeren
Sluiten