Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 14 januari 2010

Overal foto’s kijken dankzij MobileMe Gallery

De eerste daad van 2010 is een feit! Apple heeft een vijfde iPhone app uitgebracht. Na Texas Hold’em, Remote, Keynote Remote, MobileMe iDisk ziet vandaag MobileMe Gallery het levenslicht.

Zoals de naam doet vermoeden, biedt MobileMe Gallery je de mogelijkheid om al je albums die je op MobileMe hebt gezet te bekijken op je iPhone. Niet alleen foto’s, maar ook filmpjes. Maar dan moet je ze ook in iPhone formaat hebben geüpload.

Met MobileMe Gallery, kortweg Gallery, kun je ook de foto’s van andere MobileMe gebruikers bekijken. En heb je een foto of album die je moeder écht moet zien, dan kun je direct vanuit Gallery een mailtje naar haar sturen. Zoals je gewend bent van de apps Foto’s kun je ook in Gallery door je album vegen, draai je de foto’s met je iPhone en kun je naar hartelust ‘pinchen’. In de voorkeuren kun je zelf aangeven hoe groot de cache moet zijn voor eenmaal gedownloade foto’s.

Het spreekt voor zich dat een abonnement op MobileMe vereist is om van deze app een nuttige app te maken. MobileMe Gallery werkt op alle iPhones en is gratis te downloaden in de AppStore.

Die cloud, dat gaat nog eens wat worden!

Reageer op artikel:
Overal foto’s kijken dankzij MobileMe Gallery
Sluiten