Koen van Tongeren
Koen van Tongeren Geruchten 18 januari 2010

iMac touch in 2010?

De DigiTimes slingert vandaag een gerucht de wereld in dat niét te maken heeft met een Apple tablet. De site belicht een bericht uit de China Times waarin beweerd wordt dat Apple later dit jaar uitkomt met een 22 inch All-in-one-PC (lees: iMac) met aanraakgevoelig scherm.

Volgens de China Times probeert Apple zo de concurrentie voor te zijn die ook steeds meer interesse lijkt te krijgen voor alles-in-één computers. De krant verwacht dat het bedrijf Quanta de order in de wacht zal slepen om de iMac touch te gaan maken. Oh, en voor toch liever met tabletgeruchten heeft: de krant meldt tussen neus en lippen door dat die eind deze maand uitkomt met een 9.7 inch scherm.

Wie de spanning rond touch iMacs nu al niet aankan hoeft gelukkig niet te wachten. Het bedrijf TrollTouch maakt al jaren iMacs met touchscreen. Grote vraag blijft: heb jij wel behoefte om je iMac aan te raken?

Reageer op artikel:
iMac touch in 2010?
Sluiten