Siebren Verhoef
Siebren Verhoef OMT Specials 20 januari 2010

Geef telefoonnummers uit Adresboek vergroot weer

Het programma Adresboek op de Mac is ideaal voor het bijhouden van de contactgegevens van collega’s, vrienden, familie en kennissen. In Adresboek kun je bijvoorbeeld heel eenvoudig adressen en telefoonnummers opslaan.

Wanneer je iemand wilt bellen die niet in je telefoon staat, maar wel in Adresboek op je computer, dan kun je uiteraard snel op de naam van degene die je nodig hebt zoeken om het bijbehorende nummer te vinden. Een klein minpunt kan echter zijn dat telefoonnummers in Adresboek vrij klein worden weergegeven, maar ook hier is een oplossing voor.

Hoe
Zoek degene die je wilt bellen op in Adresboek, en klik vervolgens op de tekst vóór het telefoonnummer (bijvoorbeeld ‘werk’ of ‘privé’). Door te klikken op ‘Geef vergroot weer’ komt het nummer vergroot op je scherm te staan.

Heb jij nog een OMT 101? Stuur ‘m naar [email protected]!

Reageer op artikel:
Geef telefoonnummers uit Adresboek vergroot weer
Sluiten