Lucas Raggers
Lucas Raggers Nieuws 20 januari 2010

De Finder is zó 2009. Meet BumpTop!

De Finder is het meest gebruikte programma op je Mac. Daarnaast is de Finder is ook een van de meest bekritiseerde programma’s. Bij iedere nieuwe versie van OS X wordt er massaal gehoopt op een compleet nieuwe Finder. Want het is nooit goed!

Maar er zijn programma’s die een poging wagen om de Finder te vervangen. Zo kennen we PathFinder als de alleskunner; Niets is onmogelijk. Vandaag doet BumpTop haar intrede. BumpTop gooit het niet op features en onuitputtelijke mogelijkheden maar op de interface. Een 3D interface wel te verstaan. Doel van de makers is om de Desktop van de Finder te laten lijken op het werkblad van je bureau. Zo kun je mooie stapeltjes maken of laten maken door BumpTop en kun je stickies op de ‘muur plakken’

Naast de gratis versie is er een Pro-versie die 29 dollar kost en een aantal extra features heeft. Zo kun je met de Pro-versie een oneindig aantal stickies plaatsen, je krijgt extra functies via Multi-Touch bewegingen en kun je door stapels documenten bladeren.

Hoe ziet jouw BumpTop desktop eruit? Plaats een screenshot in het topic ‘Hoe ziet jouw Desktop eruit‘.

Reageer op artikel:
De Finder is zó 2009. Meet BumpTop!
Sluiten