Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 6 januari 2010

Apple Tablet onbegrijpelijk?

Het houdt niet op met de geruchten over de Apple Tablet. Het laatste gerucht moet misschien met een korreltje zout worden genomen. Volgens een anonieme medewerker van Apple zal de bediening van de tablet in het begin namelijk aardig wat oefening vereisen.

De medewerker, die op dat moment net een bijeenkomst over de tablet achter de rug zou hebben, voegde daaraan toe dat hij hoopte dat de gebruikers van het apparaat van leren houden. Het zou in het begin namelijk een hele uitdaging zijn om de tablet te bedienen. Op de verdere details ging de Apple medewerker niet in. Het is dus niet duidelijk of deze doelde de algemene bediening van het apparaat, of dat het ging om bijvoorbeeld de invoer van tekst op het apparaat.

Als dit gerucht blijkt te kloppen, zou dit betekenen dat de bediening weinig weg zal hebben van de bediening van Mac OS X of de iPhone. Op zich niet heel raar natuurlijk, aangezien bij een nieuw soort apparaat ook een nieuwe manier van bedienen hoort. Aan de andere kant zou het ook vreemd zijn als de Apple Tablet niet de standaard multitouch-bewegingen zal ondersteunen. Nog even afwachten en we zullen het (wellicht) weten…

Reageer op artikel:
Apple Tablet onbegrijpelijk?
Sluiten