Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 26 januari 2010

Apple gaat tweede update voor iMac uitbrengen

Nadat Apple de verzenddatum van de 27-inch iMac in de online Apple Store weer heeft gewijzigd naar drie weken, schijnt het dat veel gebruikers van AppleCare-technici te horen hebben gekregen dat er een tweede software/firmware-update voor deze iMac onderweg is. Apple bracht al eerder een update uit om de grafische problemen van de 27-inch iMac op te lossen, maar deze update hielp bij de meeste gebruikers niet.

Het topic op het support-forum van Apple telt inmiddels al bijna 250 pagina’s met klagende gebruikers die melden dat de eerste update het probleem niet heeft opgelost. De tweede update zou binnen drie weken worden uitgebracht. Mogelijk wil Apple wachten tot de update voor de 27-inch iMac de grafische problemen heeft opgelost, voordat ze de iMacs weer aan consumenten leveren.

De update zou een combinatie zijn tussen een software-update en een driver-update. Het probleem zou niet te maken hebben met de hardware van de iMac, maar met de software. Behalve dat de 27-inch iMac last heeft van grafische problemen, heeft Apple al sinds vorig jaar ook te maken met leveringsproblemen vanwege de populariteit van het apparaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Apple gaat tweede update voor iMac uitbrengen
Sluiten