Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Geruchten 5 januari 2010

27 januari ook bèta iPhone OS 4.0 en SDK?

Volgens de Franse website Mac4Ever is de tablet niet het enige dat op 27 januari door Apple geïntroduceerd zal worden. Dit zou namelijk ook de dag zijn dat Apple een bètaversie van iPhone OS 4.0 en de bijbehorende SDK (Software Development Kit) voor ontwikkelaars gaat uitbrengen.

Op zich niet heel schokkend nieuws natuurlijk, ware het niet dat de geruchten gaan dat de SDK een simulator zal bevatten voor de Apple Tablet. Dankzij deze simulator kunnen ontwikkelaars op hun scherm bekijken of apps goed zullen draaien op de tablet, zoals nu ook met de iPhone-simulator in de SDK gebeurt. De mogelijkheid om apps in ontwikkeling op verschillende resoluties te bekijken maakt het in de toekomst ook makkelijker om apps te ontwikkelen voor een iPhone met een hogere resolutie.

De geruchten moeten volgens Mac4Ever met een korreltje zout worden genomen, hoewel de Franse website eerder al verschillende kloppende details over de nieuwe iMac naar buiten bracht voordat deze geïntroduceerd was. De laatste tijd duiken er steeds vaker berichten op over iPhone OS 4.0. Zo is de aanduiding “iPhone 4.0” ook al gezien in de statistieken van meerdere ontwikkelaars.

Reageer op artikel:
27 januari ook bèta iPhone OS 4.0 en SDK?
Sluiten