Koen van Tongeren
Koen van Tongeren OMT Specials 16 december 2009

Waar een OMT Dictee winnen toe kan leiden…

… dat zal waarschijnlijk het laatste zijn waar Hans Bliek vanavond aan dacht. De One More Thing redactie kan daarentegen een zekere trots niet onderdrukken.

Deze 55-jarige administratief medewerker uit Eindhoven won vorig jaar nog Het Groot OMT Dictee der Nederlandse Taal. Dat smaakte naar meer en zo gebeurde het dat Hans vanavond op het pluche van de Eerste Kamer plaatsnam om het officiële Nationaal Dictee der Nederlandse Taal te maken én te winnen!

Met slechts zeven fouten heeft Hans Volk, Vaderland en de Nederlandstalige Applecommunity met verve verdedigd. One More Thing wil hem daar van harte mee feliciteren! Mocht jij ook ooit het Nationaal Dictee willen winnen, dan weet je nu dus wat je te doen staat. Inzenden kan nog tot 27 december.

Reageer op artikel:
Waar een OMT Dictee winnen toe kan leiden…
Sluiten