Statenweg
Statenweg Geruchten 31 december 2009

Voormalig directeur Google China over de tablet

Een voormalig directeur van Google China, Kai-Fu Lee, heeft op zijn blog eerdere geruchten bevestigd dat Apple volgende maand de veelbesproken tablet zal introduceren. Hij heeft zijn informatie van een ‘goed geïnformeerde vriend’. Lee’s bedrijf Innovation Works heeft nauwe banden met Foxconn in China, dat produceert voor Apple.

Op zijn blog somt Lee een aantal eigenschappen op van de tablet:

  • 10.1 inch scherm (multi touch)
  • 3D graphics en een virtueel toetsenbord
  • support voor videoconferencing (met camera aan de voorzijde)
  • ondersteuning voor e-books
  • lichter dan de MacBook Air

Apple verwacht volgens Kai-Fu Lee 10 miljoen units te produceren in het eerste jaar. De prijs van de tablet zou lager zijn dan $1000. De Financial Times en FoxNews citeerden eerder al anonieme bronnen die wijzen naar een special event op 26 januari voor de introductie van de tablet.

Reageer op artikel:
Voormalig directeur Google China over de tablet
Sluiten