Siebren Verhoef
Siebren Verhoef Nieuws 9 december 2009

Ustream app geeft iPhone 3G een videocamera

Sinds vandaag is het programma Ustream Live Broadcaster gratis in de App Store te downloaden. Met deze app is het mogelijk om videobeelden vanaf de iPhone live door de sturen naar de website van Ustream, waarop deze vervolgens door duizenden mensen live bekeken kan worden.

Live video naar internet streamen werkt met de nieuwe Ustream app behalve via wi-fi ook via 3G. Hierdoor kun je vanaf nu op elke plek (waar je 3G-bereik hebt) met een iPhone 3G of 3GS live video uitzenden op internet. Behalve deze mogelijkheid, kun je via de app ook een poll te starten en direct de resultaten bekijken, chatten, en je GPS-locatie doorgeven.

iPhoneclub.nl deed verder de ontdekking dat de iPhone 3G dankzij de Ustream app een videocamera krijgt, doordat je video’s ook lokaal kunt opslaan (uiteraard in mindere kwaliteit dan video’s opgenomen met een iPhone 3GS). Sowieso een aanrader dus voor gebruikers van de iPhone 3G, die behoefte hebben aan een videocamera. Klik hier om Ustream Live Broadcaster gratis te downloaden.

Reageer op artikel:
Ustream app geeft iPhone 3G een videocamera
Sluiten